Det blev inte en perfekt sommar i traditionell bemärkelse: stora delar av landet har kantats av regn, mulna dagar och mycket vind. Men för oss svenska vargar är det inte några konstigheter. Naturen är vacker precis som den är, och vi vill slå ett slag för den svenska bussresan och att se Sverige från marknivå. Så skippa sista minuten, res i Sverige!

Det är inte alla som har turen att få leva i ett så vackert och glesbyggt land som Sverige. Den lyxen borde vi ta vara på lite oftare! Är det kanske en storstadssemester som det bär av till i år, eller är det något annat ställe i Sverige du är sugen på? Upplev lite det ena och det andra – köp biljetter för paketpris här.

Maxa dina semesterdagar

Alla som har haft semester och planerat en resa känner till hur svårt det är att sätta allt rätt. Antingen har man glömt att maxa semesterdagarna för att ta ut så få semesterdagar som möjligt på smartaste sätt. Eller så råkade vi planera in en riktig utomhussemester med sol och bad lite sådär som en förutsättning, och så blev det regn och rusk. Men vi på Svenska Vargar vill trots allt slå ett slag för att en semester i Sverige är att föredra ur en hel massa perspektiv.

För det första har Sverige otroligt vacker natur som susar förbi där från bussfönstret. För det andra är det betydligt billigare att färdas inom Sverige och du kan enkelt planera rutten eller välja ett paketpris som passar. För det tredje – det är bättre för miljön. Tänk bara på alla utsläpp som flygandet bidrar till som du inte behöver ha på ditt samvete med en inrikessemester med gänget på en busstur. På så sätt skyddar vi både den svenska naturen, vår egen plånbok – och dessutom lär vi oss om hur vårt land ser ut och hur landskapen skiljer sig åt mellan varandra.